python cursus in het nederlands

Volledig Nederlandstalige Python Cursus

Onze klassikale Python cursus is volledig Nederlandstalig. Dit betekent dat de docenten uit Nederland komen en ervaring hebben opgedaan met Python en Data Science bij Nederlandse organisaties (zie enkele voorbeelden rechts).

Naast het verhaal zijn ook de slides en de oefeningen in het Nederlands beschikbaar. De slides vormen een mooi naslagwerk waardoor je ook na de training Nederlandstalige uitleg tot je beschikking hebt. Dit geldt ook voor de oefeningen uit onze online omgeving. Je houdt voor altijd toegang. Ideaal dus voor iedereen die wat minder goed Engels spreekt.

nederlandse organisaties python cursus
python cursus nederlands online omgeving

Goede balans tussen online en klassikaal

In onze Nederlandstalige Python cursus voor data science wisselen we online en offline met elkaar af. Steeds presenteren we een stuk nieuwe theorie, waarna opdracht gemaakt kunnen worden in onze eigen online omgeving.

In onze online omgeving werk je in Jupyter Notebook. Dit is de meestgebruikte applicatie om Python scripts te schrijven en uit te voeren. In de training doe je dus niet alleen kennis op van Python en data science, maar ook direct van deze veelgebruikte applicatie.

De beste trainingslocatie van Nederland

Al onze trainingen vinden plaats op trainingslocaties van BCN. BCN is dé trainingslocatie van Nederland.

De locaties zijn:

  • Goed bereikbaar
  • Makkelijk te vinden
  • Vriendelijke ontvangst
  • Goede lunch
  • Alles is ingericht op trainingen