Python cursus brochure training

Bij Data Science Partners hebben we trainingen ontwikkeld op het gebied van Data Science & AI. We maken gebruik van de programmeertalen Python, R en SQL. Op deze pagina kun je per training een digitale brochure met meer informatie aanvragen.

Onze Python cursus voor data science is ontwikkeld voor iedereen die de basis van Python in de vingers wil krijgen. Het is een tweedaagse training. Je leert programmeren in Python en je leert met de belangrijkste data science packages werken. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen in onze eigen online omgeving. Na deze training kun je o.a. Excel analyses automatiseren en geavanceerde visualisaties maken.

De tweedaagse machine learning training is ontwikkeld voor mensen die reeds ervaring in Python hebben en op zoek zijn naar een verdieping op het gebied van machine learning. Het is een training op hoog niveau waarin alle noodzakelijke onderdelen van machine learning behandeld worden. Ook in deze training wisselen theorie en oefeningen in onze online omgeving elkaar af.

Onze Data Science opleiding is een combinatie van bovenstaande twee opleidingen. Het is dus een vierdaagse opleiding waarin je bij de basis start en eindigt als data scientist die weet hoe machine learning werkt. Als je deze opleiding hebt afgerond kun je zelf als data scientist aan de slag binnen jouw organisatie. Deze zeer volledige training bieden we momenteel voor een scherpe prijs aan.

Tenslotte bieden we de 10-daagse Data Science Bootcamp aan. De eerste vier dagen van deze bootcamp bestaan uit bovengenoemde Data Science opleiding. De overige zes dagen leer meer over image recognition, werken met APIs en SQL vanuit Python, webscraping, werken met geografische data,  en het maken van applicaties met een grafische user interface.

Onze IABAC™ geaccrediteerde Data Engineer Opleiding leert je hoe je databases ontwerpt, ETL-processen uitvoert en data pipelines optimaliseert met behulp van SQL en Python, zelfs als je nog geen programmeerkennis hebt. Tijdens de training wisselen theorie en praktische oefeningen elkaar af. Bij afronding ontvang je een officieel certificaat en ben je in staat om schaalbare data-systemen te bouwen en te onderhouden binnen jouw organisatie.

De tweedaagse Power BI cursus is perfect voor iedereen die dashboards en rapportageprocessen wil automatiseren. Je leert hoe je databronnen samenbrengt in pakkende visualisaties, hoe je data opschoont en transformeert, en hoe je interactieve dashboards maakt en deelt met stakeholders. Na deze training kun je Power BI effectief inzetten om betere beslissingen te nemen op basis van actuele data.

Onze SQL cursus biedt een grondige introductie tot relationele databases en geavanceerde SQL-query’s. In deze tweedaagse training leer je alles van basis SQL-commando's tot gecompliceerde query's, inclusief joins, subquery's en het manipuleren van tabellen. Met deze kennis kun je complexe data-analyses uitvoeren en databases efficiënt beheren.

De tweedaagse Python Advanced Training is ontworpen voor data professionals die hun Python-vaardigheden willen verdiepen. We noemen deze opleiding ook wel 'professioneel programmeren' omdat het in onze ogen de onderdelen bevat die je nodig hebt om van beginnende naar professionele programmeur te gaan.