Python cursus brochure training

Bij Data Science Partners hebben we drie trainingen ontwikkeld op het gebied van Python en Data Science. Op deze pagina kun je per training een digitale brochure met meer informatie aanvragen.

Onze Python cursus voor data science is ontwikkeld voor iedereen die de basis van Python in de vingers wil krijgen. Het is een tweedaagse training. Je leert programmeren in Python en je leert met de belangrijkste data science packages werken. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen in onze eigen online omgeving. Na deze training kun je o.a. Excel analyses automatiseren en geavanceerde visualisaties maken.

De tweedaagse machine learning training is ontwikkeld voor mensen die reeds ervaring in Python hebben en op zoek zijn naar een verdieping op het gebied van machine learning. Het is een training op hoog niveau waarin alle noodzakelijke onderdelen van machine learning behandeld worden. Ook in deze training wisselen theorie en oefeningen in onze online omgeving elkaar af.

Onze Data Science opleiding is een combinatie van bovenstaande twee opleidingen. Het is dus een vierdaagse opleiding waarin je bij de basis start en eindigt als data scientist die weet hoe machine learning werkt. Als je deze opleiding hebt afgerond kun je zelf als data scientist aan de slag binnen jouw organisatie. Deze zeer volledige training bieden we momenteel voor een scherpe prijs aan.

Tenslotte bieden we de 10-daagse Data Science Bootcamp aan. De eerste vier dagen van deze bootcamp bestaan uit bovengenoemde Data Science opleiding. De overige zes dagen leer meer over image recognition, werken met APIs en SQL vanuit Python, webscraping, werken met geografische data,  en het maken van applicaties met een grafische user interface.