Op 12 en 13 september strijkt Big Data Expo opnieuw neer in de Jaarbeurs in Utrecht.  Professionals uit de gehele breedte van het datalandschap komen samen op de beursvloer. Sta jij voor een data-uitdaging, wil jij je laten inspireren op het gebied van Data Security, Data Science, Business Intelligence en heel veel andere data gerelateerde thema’s en trends? Wees dan van harte welkom op Big Data Expo. De beurs is gratis te bezoeken.

Bezoek Big Data Expo gratis

Voor iedereen die meer rendement wilt halen uit data

Strategische bedrijfsbeslissingen nemen op basis van een onderbuikgevoel; hoe rendabel is dat nog in een maatschappij waar data steeds meer terrein winnen? Professionals uit het vak staan voor uitdagingen, maar hebben ook ambities. Een bezoek aan Big Data Expo helpt je antwoorden te vinden op al jouw data gerelateerde vragen.

Actuele thema’s staan centraal

Actuele thema’s uit de wereld van data zoals Digitale transformatie, AI, Duurzaamheid en Security & Privacy, staan tijdens de beurs centraal. Om de snel veranderende wereld van data bij te kunnen benen en dit grootschalige kennisevenement up to date te houden, komt de organisatie deze editie met een primeur: 4 themazalen waar sprekers over deze actuele thema’s hun specifieke kennis en ervaring delen met het publiek.

Het uitgebreide lezingenprogramma strekt zich uit over maar liefst 8 lezingenzalen én 1 keynotezaal. Daarnaast bieden meer dan 100 exposanten uit het vakgebied, een compleet overzicht van alle data-oplossingen op één centrale plek. Wil je als professional op de hoogte zijn van actuele vraagstukken én oplossingen?  Dan mag je dit evenement niet missen.

Een greep uit het lezingenprogramma

‘AI in retail: hoe Albert Heijn data en AI inzet om voedselverspilling te reduceren’
Noortje van Genugten (Director Analytics & Data Science Operations) en Jeroen Edeling (Director Analytics en Data Science Commerce)
Albert Heijn
Meer info

‘Ethics for people who work in tech: Let's look at ChatGPT’

Marc Steen (Senior Research Scientist)
TNO
Meer info

‘Een reis naar digitale transformatie: Het verhaal van RTL Nederland
Menno Kooistra (Manager Data Engineering & BI) en Rick van Erk (Lead Product Owner Data Platforms)
RTL Nederland
Meer info

Bekijk het hele lezingenprogramma

Is Big Data Expo iets voor mij?

Het brede aanbod van sprekers en exposanten maakt het data-event geschikt voor alle lagen van de organisatie. Data managers, dataspecialisten, business managers en IT professionals; tijdens Big Data Expo kom je ze allemaal tegen. Spar samen over de meest uiteenlopende vraagstukken en leer van elkaars expertise. Dit tweedaagse event is hét #1 data-event van Nederland om kennis uit te wisselen met specialisten, managers en directieleden uit jouw vakgebied.

Twijfel je nog? Kom erachter waarom de beurs iets voor jou is

Ontdek hoe je de nieuwste datatoepassingen schaalbaar kunt maken voor jouw organisatie of project. Duik in de wereld van cloud opslag, het koppelen van (data)systemen, implementeren van dashboards en rapporten én de ontwikkeling van nieuwe modellen en processen. Het programma is ontzettend divers. Pak aankomende september de kans om data-oplossingen te ontdekken die jouw data- ambitie, -uitdaging of -kennis naar een hoger niveau kunnen tillen.

Gratis tickets

 

Big Data Expo in het kort

Vind en vergelijk tools, technologieën & partners
Ontmoet vakgenoten, bestaande en nieuwe relaties
Ontdek de trends & ontwikkelingen uit het datalandschap
Vergaar kennis & inspiratie over strategische vraagstukken
Vind alle data, analytics & cloud oplossingen efficiënt onder één dak.

Mis het niet en zet 12 en 13 september in je agenda. Aanmelden is gratis.

by: